Política privacitat

  Política de privacitat

  La teua privacitat és important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat s’explica quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teues dades personals en aquesta web.

  En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat per mantindre un espai segur i confiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teua privacitat:

  Mai sol·licitem informació personal llevat que realment siga necessària per a comunicar-te les novetats a la web.

  Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que comptem amb la teua autorització expressa.

  Mai utilitzarem les teues dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat. Cal advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visiten periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris trien emplenar algun formulari de contacte on es recapten dades de caràcter personal. Jesús Domènech Roca ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

  Responsable del tractament de les teues dades personals

  Identitat del Responsable: Jesús Domènech Roca

  Nom comercial: XambaFoto

  NIF: 22688811-R

  Direcció: Doctor Zamenhof 28-pta. 8 46008 València.

  Correu electrònic: jesus@xambafoto.es

  Activitat: Fotografia

  A l’efecte d’allò que preveu en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que ens envies a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d’Usuaris de la web i subscriptors”.

  Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establides en la legislació vigent.

  Principis que aplicarem a la teua informació personal

  En el tractament de les teues dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teues dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: Només requerirem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per als quals els requerim. Els mínims possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant només temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teues dades seran tractades de tal manera que quede garantida una seguretat adequada de les dades personals així com la confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

  Com hem obtingut les teues dades?

  Les dades personals que tractem en XambaFoto tenen el seu origen a un formulari de contacte o són facilitades personalment pels amics i coneguts de la web.

  Quins són els teus drets quan ens facilites les teues dades?

  Qualsevol persona té dret d’obtindre confirmació sobre si en XambaFoto estem tractant dades personals que els concerneix, o no.

  Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
  • Sol·licitar la seua rectificació o supressió
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament
  • Oposar-se al tractament
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades. Els interessats podran accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

  En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

  En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. Jesús Domènech Roca- XambaFoto- deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol•licitar la portabilitat de les seues dades.

  Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

  Amb quina finalitat tractem les teues dades personals?

  Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per a comentar una foto, enviar un correu al titular, comprar alguna foto, …. està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable XambaFoto. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teua adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seua informació siga recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per XambaFoto, només com es descriu en l’avís legal i la present política de privacitat.

  En XambaFoto existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

  • Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom i mail, Per a respondre als requeriments dels usuaris de www.xambafoto.es. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per a respondre a la seua sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puga tindre relatives a la informació inclosa en la web, els serveis que es presten, el tractament de les seues dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en la web, així com qualssevol altres consultes que puga tindre i que no estiguen subjectes a les condicions de contractació.

  Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teues dades personals:

  • Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per a donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallem en la política de cookies.
  • Per a gestionar les xarxes socials. XambaFoto pot tindre presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es duga a terme de les persones que es facen seguidores en les xarxes socials de les pàgines oficials de XambaFoto, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanguen a la xarxa social que procedisca en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de la web. XambaFoto tractarà les seues dades amb les finalitats d’administrar correctament la seua presència en la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de XambaFoto. És així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

  D’acord al que esta establert al reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Jesús Domènech Roca (XambaFoto) amb domicili en C/ Doctor Zamenhof 28-pta. 8 46008 València serà responsable del tractament de les dades corresponents a usuaris de la web i subscriptors.

  XambaFoto no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguen identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

  Quina és la base legal per al tractament de les teues dades?

  La base legal per al tractament de les dades de clients que s’informen de serveis mitjançant aquesta web és la possible col·laboració en projectes i estudis.

  La base legal per al tractament de dades de subscriptors és l’enviament de butlletins informatius i comercials previ consentiment de l’usuari.

  Per quant temps conservarem les teues dades?

  Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Mentre continue la relació
  • Mentre no se sol·licite la seua supressió per l’interessat.

  A quins destinataris es comunicaran les teues dades?

  Moltes eines que utilitzem per a gestionar les teues dades són contractades per tercers.

  Per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, XambaFoto comparteix dades amb els següents prestadors sota les seues corresponents condicions de privacitat.

  Totes les utilitats oferides per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han sigut seleccionats atenent al compliment dels drets que preservem en aquesta web.

  Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per a realitzar les seues funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres finalitats. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

  • Hosting: Raiola Networks, informació en raiolanetworks.es Tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’hosting i manteniment web.
  • Email màrqueting: MailChimp informació en: https://www.mailchimp.com Tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’email màrqueting a XambaFoto.
  • Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google. Informació en www.google.es
  • Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar XambaFoto a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de www.fotografonocturno.com (incloent-hi la teua adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

  Navegació

  En navegar per www.xambafoto.es es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els nostres serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

  • Google analitycs

  Utilitzem aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

  Secret i seguretat de les dades

  XambaFoto es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seua confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a acomplir  la seua obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.

  XambaFoto no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

  Exactitud i veracitat de les dades

  Com a usuari, eres l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetes a www.xambafoto.es exonerant a Jesús Domènech Roca (XambaFoto), de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantindre’ls degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

  Acceptació i consentiment

  L’Usuari declara haver sigut informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament d’aquests per part de Jesús Domènech Roca (XambaFoto) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat

  Canvis en la política de privacitat

  XambaFoto es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seua posada en pràctica.

  Correus comercials

  D’acord amb la LSSICE, www.xambafoto.es no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagen sigut prèviament autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol•licitada.

  Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, XambaFoto es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

  Aquesta política de privacitat ha sigut actualitzada per última vegada el 02-05-2018.

  Comentarios cerrados.