Rototom Sunsplash

  Rototom Sunsplash

  El Rototom Sunsplash és el festival de música reggae que se celebra a la localitat de Benicàssim, (Plan Baixa, País Valencià) després de molts anys de celebrar-se al poble d’Osoppo, a la província italiana d’Udine.

  És el gran festival música jamaicana que barreja durant set dies concerts de grans figures del reggae jamaicà i internacional amb nombroses activitats culturals, donant veu i visibilitat a temes com el rastafarisme, la pau, la tolerància, el racisme, la no-violència, el medi ambient, l’exclusió social, …. Ha rebut el reconeixement i patrocini de la UNESCO.

  Rototom a Benicàssim

  El Rototom arriba a Benicàssim en 2010 després de l’assetjament sofert per part de la justícia italiana. Comença una nova etapa al costat del mar consolidant la seva posició com a festival internacional i multicultural. Tenen lloc debats, trobades sobre música reggae i cultura rasta, pel·lícules i documentals, exposicions de fotografia i art, cursos de percussió, dansa africana, … Equips professionals organitzen activitats d’entreteniment i joc per a la gran quantitat de nens i nenes que cada any poblen el festival.

  Comentarios cerrados.